XXL 40 DELNA OTROŠKA KUHINJA S HLADILNIKOM IN PEČICO

39,99

Ni na zalogi

Šifra: MJL-703 Kategoriji: ,

Opis

Otroci so seveda radovedni o svetu okoli sebe in pogosto poskušajo početi tisto, kar počnejo odrasli. Učijo se z opazovanjem in igranjem. Večnamenska kuhinjska igrala je fantastičen način preživljanja časa za majhne otroke. Lahko si pripravijo obrok tako, kot bi to storili odrasli. Veliki kuhinjski komplet igrač ima vzgojno funkcijo in zagotavlja, da bodo tudi otroci v najbolj deževnih dneh imeli obilo veselja ob igranju. 

Neverjetna kuhinja igrač bo s svojimi številnimi funkcijami prijela otrokove pozornosti in zagotavljala ure zabave. Ta komplet vsebuje vse sestavine, ki so potrebne za najmlajše gospodinje in najmanjše kuharje za pripravo obroka. Kljub številu elementov celoten set ne zavzame veliko prostora. Kuhinjski komplet je sestavljen iz pulta s policami, gorilniki, pečico, hladilnikom, umivalnikom in pipo – tako se otroci tako navdušijo, kot da so v pravi kuhinji! Premična pipa ter vrata pečice in hladilnika, ki se lahko odpirajo, so še en bonus. Kuhinjski predvajalnik oddaja realistične zvoke, povezane s kuhanjem, kot sta cvrtje ali kuhanje, zvok delovne pečice ali ko se ta zapre. Igralna igra za otroke vsebuje tudi vse pripomočke, ki so obvezni v pravi kuhinji, kot so krožniki, lonci, jedilni pribor, velike žlice, igračka za hrano in škatle, ki ustvarjajo zabavno okolje, ki popolnoma posnema resnično kuhinjo. Skrbljiva produkcija in estetski dizajn dodata privlačnosti celotnega kompleta. Živahne barve dneva bodo ustvarile neverjetno dekoracijo v otroški sobi.
Veliki kuhinjski komplet igrač je iz trpežnega materiala. Je robusten in vam bo zdržal več let.
Igranje pretentarskega kuharja ni samo zabava. Vpliva na otrokov intelektualni razvoj, spodbuja njihovo domišljijo, spodbuja ustvarjanje in otrokom omogoča, da se igrajo z vrstniki – tako razvija tudi njihove socialne veščine. Igrača jim lahko pomaga tudi pri izboljšanju njihovega priročnika, igranje pa lahko navdihne nekatere od njih, da dosežejo veliko uspeh kot potencialni bodoči kuhar.
Komplet za igranje kuhinj XXL je odličen za uporabo doma, primeren pa je tudi za javne prostore, kot je vrtec.
Kuhinjski set igrač je odlična ideja za darilo!

40 delni set dodatkov, vse kar je na slikah