PROJEKTOR ZA POSTELJICO

24,99

Ni na zalogi

Šifra: 777-9 Kategorija:

Opis

Vaš otrok bo ljubil projektorski vrtiljak z lučko in glasbo, primeren pa je tudi za novorojenčke. Vrtiljak za otroško posteljico pomaga otroku, da zaspi in jim omogoči, da se osredotočijo na barvite igrače in ustvarijo mirno in mirno vzdušje. Prilagodljiv za večino otroških postelj, ki so na voljo na trgu.

Vrvico na daljinskem upravljalniku lahko uspešno pritrdite tudi na otroški voziček, tako da vrtiljak spremlja otroka med sprehodom (za to morate vrtiljak odstraniti s projektorja in ga nato pritrditi na otroški voziček).
Vsebuje 4 barvite igrače, ki jih je mogoče enostavno odstraniti, ko se otrok tako zanima, da se lahko igra z igračami. Projektor meče nežno in tonirano svetlobo na strop in stene. Pisana luna in zvezde bodo otroku pomagale zaspati, staršem pa omogoči, da preveri, ali je vse v redu, ne da bi morali prižgati drugo luč. Igra tudi mirne, pomirjujoče melodije, njihov nežen zvok umirja otroka in jim pomaga, da zaspi.
Projektorj ima na daljinskem upravljalniku gumbe, ki omogoča spreminjanje melodij, prilagajanje glasnosti, vklop in izklapljanje luči ter zagon in zaustavitev vrtenja vrtiljaka. Osnovne funkcije projektorja vrtiljaka lahko nadzirate z uporabo vključenega daljinskega upravljalnika, kar otroku omogoča, da spi. Daljinski upravljalnik ima gumb za vklop / izklop vrtiljaka in projektorja ter gumbe za prilagajanje nivoja zvoka. Vrtiljak projektorja bo otroku omogočil dobro spanje.

Dimenzije: 40x50x54cm