OTROŠKI ELEKTRONSKI SUPERMARKET

39,99

Ni na zalogi

Šifra: 668-01 Kategoriji: ,

Opis

Igranje v nakupovanju v supermarketu ne uči samo poznavanja določenih izdelkov in načinov uporabe različnih plačilnih sredstev.

Otroku omogoča tudi razumevanje pravil, ki urejajo našo družbo, in tudi spoznavanje družinskih dolžnosti.

Fantastičen komplet za igranje v supermarketih je sestavljen iz blagajne, ponarejenih papirnatih bankovcev, skenerja za poštne številke na izdelkih, tehtnic, različnih izdelkov, postavljenih na policah, in gumba, ki odpira kovček z denarjem. Priložen je optični bralnik, ki bo omogočil otroku pregledovanje izdelkov, kar bo posledično omogočilo, da se počuti kot pravi prodajalec. Potrebno je le en pritisk gumba, da sveti luč in poustvari zvok, značilen za skeniranje izdelka. Na pultu najdete tudi tehtnico, na katero lahko odložite sadje in zelenjavo.

Vsi izdelki so lahki, barviti in posnemajo trgovske izdelke z največjo natančnostjo.

Številne police in hladilnik v trgovini z igračami omogočajo nastavitev vseh izdelkov glede na kategorijo, ki predstavlja element resnične izkušnje nakupovanja v supermarketu.

Obstaja tudi možnost, da določene elemente kompleta odstranite in jih nastavite neodvisno.

Vsaka polica lahko stoji sama, stranka s vozičkom se lahko premika med njimi in izbira določene izdelke.

Otroci se lahko igrajo skupaj s starši ali prijatelji.

Set deluje na baterije (niso vključene), zaradi česar je še bolj privlačen in omogoča, da porabite še več časa za očarljivo igralsko izkušnjo. Set omogoča idealno darilo ob vsaki priložnosti. Odlična je tudi za predšolske ustanove in druge vzgojno-izobraževalne ustanove.