DIRKALNA PROGA XXL 2 V 1 – ŽELEZNICA + AVTOCESTA

39,99

Na zalogi

Šifra: 6601 Kategoriji: ,

Opis

Avtomobilska proga je zelo zabavna za vse majhne otroke. Spodbuja ustvarjalnost in domišljijo, razvija ročne spretnosti in koordinacijo. Set je sestavljen iz: dvostopenjske železniške proge, avtomobilske proge, lokomotive z vagoni, avtomobilom in številnimi drugimi dodatki.

Proge so neodvisne – hkrati lahko potujete z vlakom in avtomobilom! 3 baterije AA so dovolj, da lokomotiva in avtomobil padeta na cesto! In to še ni konec presenečenj! Med vožnjo lokomotiva naredi zvok pravega vlaka , medtem ko prečka most, začne žareti s pisanimi lučmi. Skupna dolžina skladb je približno 700 cm !

Skrbno narejeni elementi vam omogočajo, da ustvarite neverjetno strukturo, sestavljeno iz ostrih zavojev in ravnih odsekov. Vse je odvisno od naše domišljije!

Ta ogromna skladba je sestavljena iz 192 elementov ! Ima dimenzije 89x69cm, in skupna dolžina proge je približno 700 cm!

Tako vlak kot avto se premikata sama! Lokomotiva med vožnjo oddaja pravi zvok vlaka ! In to še ni konec presenečenj! Ko žičnica prečka most, zasveti s pisanimi lučmi ! Takšna razsvetljava doda čar med večernimi igrami.